Pallot

Golfpallot voidaan  luokitella kerrosmäärän, kompression eli puristuskovuuden tai pintamateriaalin perusteella neljään eri kategoriaan:

  1. Tour-tason palloissa on yleensä 3-4 kerrosta ja pintamateriaalina uretaani. Ne ovat myös kompressioiltaan suht matalia.
  2. Spin & Control -pallot ovat yleensä kolmikerrospalloja ja suht pehmeitä. Tarkoitettu aktiiviharrastajille. Lähipelituntuma erinomainen.
  3. Distance-pallot ovar yleensä kaksikerrospalloja ja kompressioltaan hieman korkeampia. Ne lentävät pitkälle ja suht suoraan, mutta ovat lähipelituntumaltaan hieman edellisiä heikompia.
  4. Naisten pallot ovat 2-3 kerrospalloja ja kompressioltaan suht matalia. Monelle naispelaajalle sopii erinomaisesti myös “miesten pallo” – esimerkkinä Bridgestone E6 Soft tai Titleist Velocity.

Valikoima > Tour-pallot

Tour-tason palloissa on yleensä 3-4 kerrosta ja pintamateriaalina uretaani. Ne ovat myös kompressioiltaan suht matalia.

Järjestysperuste:

Valikoima > Spin & Control -pallot

Spin & Control -pallot ovat yleensä kolmikerrospalloja ja suht pehmeitä. Tarkoitettu aktiiviharrastajille. Lähipelituntuma erinomainen.

Järjestysperuste:

Valikoima > Distance-pallot

Distance-pallot ovar yleensä kaksikerrospalloja ja kompressioltaan hieman korkeampia. Ne lentävät pitkälle ja suht suoraan, mutta ovat lähipelituntumaltaan hieman Spin & Control -palloja heikompia.

Järjestysperuste:

Valikoima > Naisten pallot

Naisten pallot ovat 2-3 kerrospalloja ja kompressioltaan suht matalia. Monelle naispelaajalle sopii erinomaisesti myös “miesten pallo” – esimerkkinä Bridgestone E6 Soft tai titleist Velocity.

Järjestysperuste: