Mailat

2018 mailat, joka eivät jatku vuodelle 2019 -50%
2018 mailat, jotka jatkuvat vuodelle 2019 -30%

Maila-valikoimamme edustaa alan terävintä kärkeä. Edustamme viittä mahtavinta golfmaila-brändiä; Callaway, Cobra, Ping, Taylor Made ja Titleist. Lisäksi meillä on demomailat myös Mizunoista. Näissä olemme panostaneet erityisesti Golf Digest -kultamitalisteihin, mutta toki valikoima kattaa muitakin tuotteita.

Golf Balatassa hinnat ovat aina taatusti kohdillaan, minkä päälle saat bonuksena vielä aidosti reilun hyvityksen vanhoista mailoistasi. Tervetuloa testaamaan mailoja rangella tai peli-kierroksella!

Meiltä saat myös laadukkaat fittauspalvelut. TrackManin ja asiantuntevan ammattilaisen avulla löydät pelivälineesi leikiten – ilmaiseksi!

Valikoima > Driverit

Golf Digest -kultamitalisteista kattavimmat tuoteanalyysit!

Järjestysperuste:

Valikoima > Väyläpuut

Golf Digest -kultamitalisteista kattavimmat tuoteanalyysit!

Järjestysperuste:

Valikoima > Hybridit

Golf Digest -kultamitalisteista kattavimmat tuoteanalyysit!

Järjestysperuste:

Valikoima > Rautamailat

Järjestysperuste:

Valikoima > Wedget

Järjestysperuste:

Valikoima > Putterit

Pitkään ajateltiin, että blade-putterit on ainoa oikea vaihtoehto tour-pelaajille. Toukokuussa 2017 kuitenkin oli tilanne, että 9 maailman top 10 pelaajista pelasi mallet-tyyppisillä puttereilla (puolipyöreä, hieman isompi lapainen).

Syynä tähän muutokseen on ilmeisesti se, että aiemmin mallet-putterit oli valtaosin painotettu siten, että sormella kannateltaessa putterinlyöntipinta oli vaakatasossa. Valtaosa huippujen nykyisistä malleteista asettuu sormella kannatellessa siten, että kärki osoittaa lievästi alaspäin.

Valtaosa meistä putttaa siten, että taakse vienti ja takaisin tulo muodostavat lievän puolikaaren, vaikka oletamme lyöntiliikkeemme olevan suora. Tällöin lievästi kärkipainoinen mallet putteri toimii paremmin. Mikäli puttausliike on voimakkaasti kaareva, putterin pitää olla selvemmin kärkipainoinen.

Mutta kaikenlaisia puttereita tarvitaan, koska svingimme, ulkonäköä koskevat vaatimuksemme sekä puttereiden “tatsi” vaihtelevat pelaajakohtaisesti.

Järjestysperuste: