Cobra King F8 / F8+ / F8 One

tuotteet / Driverit

Cobra tuo markkinoille ohuen, tarkkuussorvatun lyöntipinnan drivereihin. Tämä parantaa pallon lähtönopeutta osuttaessa lavan kantaan alas tai kärkeen ylös (yleisimmät virheet).

Cobra F8 on valinta myös pelaajille, jotka haluavat analysoida lyöntejään. Arccos Connect teknologia gripin päässä antaa lyönnistä monenlaista dataa.

Tuote-analyysi on tehty F8-perusversiosta, joka tuottaa pallolle suht korkean lentokaaren.

429 €

Pyydä vaihtotarjous / kysy tuotteesta!

Mikäli haluat madaltaa lentokaartasi ja saada alhaisemmat alakierteet, on valintasi F8+, jossa painoruuveilla voidaan vaikuttaa sopivan alakierteen löytymiseen.

Myös sininen F8 One n mielenkiintoinen, siinä on 1,25” lyhyempi varsi kuin perusversiossa. Lisäksi siinä on painavammat painoruuvit pohjassa. Lyhyempi varsi, parempi osuma – tätä mieltä on mm. Richie Fowler.

Tuoteanalyysi

F8 driverin todella ohut titaaninen taottu lyöntipinta on CNC-tarkkuusyrsitty. Täten varsinkin yleisimmissä lyöntivirheissä driverilla, jossa lyönnit joko osuvat alas kantaan tai ylös kärkeen, pallon lentorataa saadaan korjattua takaisin väylälle ja pallon lähtönopeus pysyy yllättävän hyvänä.

F8 pohjassa on 2 painoruuvia, jossa perusasennossa painavampi on alhaalla takana (pallo nousee helpommin ilmaan). Mikäli painavampi painoruuvi on lähempänä kantaa, antaa tämä asento edelleen suht korkea lentokaaren pallolle, lisäksi tämä asetus lisää drawta/vähentää slaissia.

Cobra King F8 -driverin tuotetiedot

SäädettävyysKätisyysPituusSäädettävyysLavan kokoSwingipaino
9–12°oikea / vasen45,75"9–12°460D2

Vakiovarret

MITSUBISHI RAYON TENSEI CK BLUE 50 Light / Regular

ALDILA NV 2KXV BLUE 60 Regular / Stiff

ALDILA TOUR GREEN

F8 LITE TENSEI

Golf Balata suosittelee!

Pyyhkäise kuvia vasemmalle nähdäksesi lisää >>

Tuotteet kategorioittain