Aloittelijasetit ALE!

Postitus 10 € tilauksen koosta riippumatta!

Aloittelijasetti on hyvä vaihtoehto lajin alkuvaiheessa. Edullisten aloittelijasettien ongelmana on kuitenkin se, että setin puumailat – driveri ja väyläpuut – eivät aina ole riittävän laadukkaita.

Tästä johtuen olemme keskittyneet myymään selvästi laadukkaampia settejä niin miehille kuin naisille. Naisille ostimme ison erän Callaway Solaire 11-piece settejä ja miehille Callaway Roque mailoja, joista keräsimme setin, millä pystyy pelaamaan vielä vaikka 10 vuoden päästäkin. Näissä hinnat ovat sellaiset, että mistään Euroopasta ei tähän hintaan vastaavia löydy. Junioreille tätä premium-luokkaa edustaa Callaway XJ juniorsetit.

Etenkin miehille hyvä vaitoehto on laadukkaista käytetyistä mailoista koottu setti. Golf Balata on Suomen selvästi isoin käytettyjen mailojen myyjä, joten meiltä mailoja löytyy vähän joka lähtöön.

Myös junnuille myymme selvästi eniten käytettyjä settejä. Tärkeintä on, että junnu saa pelata aina oikean pituisilla mailoilla eikä mailoihin kannata ottaa kasvuvaraa. Kun setti käy pieneksi, juniori voi vaihtaa sopivan mittaiseen settiin muutaman kympin välirahalla.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Valikoima > Aloittelijasetit ALE!

Postitus 10 € tilauksen koosta riippumatta!

Järjestysperuste: