Aloittelijasetit ALE!

Postitus 15 € tilauksen koosta riippumatta!

Aloittelijasetti on hyvä vaihtoehto lajin alkuvaiheessa. Edullisten aloittelijasettien ongelmana on kuitenkin se, että setin puumailat (driveri ja väyläpuut) eivät aina ole riittävän kiertojäykkiä – etenkään hieman lujempaa lyöville miespelaajille.

Täten myymme näitä perustason aloittelijasettejä vain naisille. Miehille pyrimme rakentamaan setin käytetyistä merkkimailoista. Naisten aloittelijasetit soveltuvat hyvin myös isoimmille junioreille.

Olemme todennäköisesti tällä hetkellä reilusti paras paikka laadukkaan junnusetin hankkijalle. Lynx AI -sarja sisältää poikkeuksellisen hyvät pelivälineet järkevään hintaan!

Tosi varteenotettava vaihtoehto niin miehille (11 pc) kuin naisille (10 pc) on Taylor Made RBZ Speedlite premium-tason aloittelijasetti, joka tasoltaan on sellainen, että sillä pelaa taatusti vuosia. Kyseisiä settejä löytyy rajoitetusti ja niitä ei kaudella saa lisää, joten kannattaa olla valppaana ostopäätöksen suhteen. Uskomme, että tämä on tasokkain aloittelijasetti, mitä milloinkaan olemme kaupanneet.

Valtavasta golfbuumista johtuen lähes kaikki uudet junnujen golfsetit on loppu Euroopan varastoista ja niitä saadaan lisää vasta syksyllä. Tämä koskee myös edustamiamme Callaway- ja Puma-junnusettejä. Pyrimme löytämään tilalle korvaavia tuotteita.

Valikoima > Aloittelijasetit ALE!

Postitus 15 € tilauksen koosta riippumatta!

Järjestysperuste: