Tietosuojaseloste

Golf Balatan rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 20.5.2018.

 

1. Rekisterinpitäjä

Golf Balata | Sastamalantie 1901, 38100 Sastamala

 

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Petri Pelttari | petri.pelttari@golfbalata.fi | p. 040 702 8852

 

3. Rekisterin nimi

Yrityksen asiakasrekisteri

 

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön suostumus, kun tämä liittyy Golf Balatan postituslistalle. Suostumus täytyy erikseen antaa, jotta listalle voi liittyä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on markkinointi ja tiedotus.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettuja tietoja ovat ainoastaan henkilön nimi ja sähköpostiosoite. Joissakin tapauksissa myös yrityksen nimi ja puhelinnumero.

Tietoja säilytetään rekisterissämme yleisesti niin pitkään, kunnes asianosainen henkilö pyytää tietonsa poistettavan. Saatamme poistaa tietoja myös muista syistä, kuten vanhentuneen sähköpostiosoitteen vuoksi. Poistopyynnön voi esittää mitä tahansa kautta, jolla Golf Balataan voi muutenkin olla yhteydessä – esimerkiksi lähettämällä rekisterinpitäjälle sähköpostia.

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

 

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 

11. Sivustolla käytetyt evästeet

Evästeet ovat vierailtujen verkkosivustojen luomia tekstitiedostoja. Ne helpottavat verkossa liikkumistasi tallentamalla selaustietoja. Evästeiden avulla sivustot voivat pitää sinut mm. sisäänkirjautuneena, muistaa asetuksesi ja antaa sinulle yksilöityä tietoa. Halutessaan evästeet voi poistaa käytöstä selaimen asetuksista. Käyttämällä sivustoa hyväksyt seuraavien evästeiden käytön.

Google Analytics

Käytämme Google Analytics -kävijäseurantatyökalua kerätäksemme tietoa siitä miten käyttäjät liikkuvat sivustolla. Analytics tallentaa tietoa mm. selaamistasi sivuista, vierailuajoista sekä käytetyistä laitteista. Kerättyjen tietojen tarkoituksena on parantaa käyttäjäkokemusta sekä vastata suosittujen kohteiden kysyntään.

Lue lisää Googlen tietosuojakäytännöistä.

HUOM: Uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) myötä päätimme rakentaa uuden asiakasrekisterin. Mikäli haluat jatkossakin meiltä uutiskirjeitä, hyväksy avoin ja simppeli tietosuojakäytäntömme ja liity sisäpiiriin tässä! Saat max 15 kirjettä vuodessa, emmekä luovuta tietojasi kenellekään.
Uutiskirje ikoni
HUOM: Uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) myötä päätimme rakentaa uuden asiakasrekisterin. Mikäli haluat jatkossakin meiltä uutiskirjeitä, hyväksy avoin ja simppeli tietosuojakäytäntömme ja liity sisäpiiriin tässä! Saat max 15 kirjettä vuodessa, emmekä luovuta tietojasi kenellekään.
Uutiskirje ikoni